TENIM UNA HISTÒRIA

Tenim una història molt curta ja que només abraça dotze anys, el C.P. Jesús començà a funcionar el curs 1985-86. El que sí ocupa un període prou llarg són els antecedents que feren possible la inaguració del col·legi actual.

 Primer hi havia una unitària just al centre del poble, darrera l'església. Després es construí una escola de setze unitats a Puig d'en Valls, un poble proper al nostre i tots els nens-nenes de Jesús es passaren a l'escola nova, l'unitària es tancà. 

Però el col·legi de Puig d'en Valls quedà petit i es decidí que s'havia de fer una escola a Jesús. El projecte es realitzà, no sense entrebancs en la construcció, i els nens-nenes del poble tornaren a tenir un centre educatiu a prop del seu domicili.

 

 El curs 1992-93 entraren en funcionament dues aules noves d'Educació Infantil.

Ara l'escola ja ens ha quedat petita i cada any tenim problemes d'excés de matrícula, potser hauríem d'anar pensant en fer-ne una altra. Per començar, enguany ens han habilitat una aula nova d'Educació Infantil afegint uns lavabos a una sala que utilitzàvem per realitzar sessions de psicomotricitat i per a activitats de l'APA fora de l'horari lectiu.